AKTÍV PIHENÉS A VELENCEI-TÓNÁL


Lézer harc

A szabadtéri lézer harc pálya ideális osztálykirándulások, baráti összejövetelek, születésnapok szervezésére, ahol egyszerre 12 játékos lehet a harctéren. A tisztajátékidő egy óra, amit egy játékmester áltel vezetett felszerelés bemutató előz meg. Javasoljuk a "játszós ruha" és zárt cipő használatát a játékhoz. Vendégeink számára öltözködési lehetőséget biztosítunk, és büfé áll rendelkezésükre. Létszám: min. 6 fő, max. 12 fő.

Ár: 6 - 12 fő 2000 Ft/fő/óra, 12 fő felett kedvezményt biztosítunk.

Érdeklődés és pályafoglalás: +3620/975-5036.

 


Kerékpározás

A Velencei-tó körbe kerékpározható kijelölt kerékpárúton, amely közvetlenül a Fészek Vendégház előtt halad el. A néhány órás túra alatt megannyi látnivalót érinthet: Gárdonyi Géza szülőháza, madárvárták, pákozdi Katonai Emlékpark, sukorói ingókövek, nadapi szintezési ősjegy. A szinte végig sík terepen haladó, különösebb edzettség nélkül teljesíthető túrát mindenki számára ajánljuk: osztályoknak, táborozóknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt.

Kerékpár a helyszínen bérelhető az év minden napján. Ár: felnőtt 1800 Ft/nap, gyermek 900 Ft/nap. Bővebb információ: www.tekerbringa.hu

 


Kenu és sárkányhajó túrák

Kenuzni, sárkányhajózni szeretnél? Az év minden napján - időjárástól függően - a legfiatalabbtól a legidősebbekig várják a vizitúrázókat! Már 6 fővel induló vezetett kenu-, és 20 fővel induló vezetett sárkányhajó túrák kiválóan alkalmasak a szabadidő aktív eltöltésére osztályoknak, táborozóknak, családoknak, baráti társaságoknak.

Bővebb információ: www.expediciovelenceito.hu

 

 


Kajak, sup, vízibicikli

A Panoráma szabadstrandon, a Fészek Vendégháztól 50 méterre kajak, sup, és vízibicikli kölcsönző várja a vízi sportokat kedvelő vendégeket. Kiváló időtöltés a Velencei-tó nádasait barangolva kikapcsolódni. A BIC Sport kajakjai és vízibiciklijei májustól szeptemberig várják az evezni vágyókat.

Bővebb információ: www.bicsurf.hu