AKTÍV PIHENÉS A VELENCEI-TÓNÁL

 

Kerékpározás

A Velencei-tó körbe kerékpározható kijelölt kerékpárúton, amely közvetlenül a Fészek Vendégház előtt halad el. A néhány órás túra alatt megannyi látnivalót érinthet: Gárdonyi Géza szülőháza, madárvárták, pákozdi Katonai Emlékpark, sukorói ingókövek, nadapi szintezési ősjegy. A szinte végig sík terepen haladó, különösebb edzettség nélkül teljesíthető túrát mindenki számára ajánljuk: osztályoknak, táborozóknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt.

Kerékpár a helyszínen bérelhető az év minden napján: felnőtt 1800 Ft/nap, gyermek 900 Ft/nap. Bővebb információ: www.tekerbringa.hu

 

 

 

Kenu és sárkányhajó túrák

Kenuzni, sárkányhajózni szeretnél? Az év minden napján - időjárástól függően - a legfiatalabbtól a legidősebbekig várják a vizitúrázókat! Már 6 fővel induló vezetett kenu-, és 20 fővel induló vezetett sárkányhajó túrák kiválóan alkalmasak a szabadidő aktív eltöltésére osztályoknak, táborozóknak, családoknak, baráti társaságoknak.

Bővebb indirmáció: www.expediciovelenceito.hu

 

 

 

 Kajak, sup, vízibicikli

A Panoráma szabadstrandon, a Fészek Vendégháztól 50 méterre kajak, sup, és vízibicikli kölcsönző várja a vízi sportokat kedvelő vendégeket. Kiváló időtöltés a Velencei-tó nádasait barangolva kikapcsolódni. A BIC Sport kajakjai és vízibiciklijei májustól szeptemberig várják az evezni vágyókat.

Bővebb információ: www.bicsurf.hu