OSZTÁLYKIRÁNDULÁS A VELENCEI-TÓNÁL

A TEKERBRINGA csapatával 2010 óta szervezünk sportos osztálykirándulásokat és táborokat. Mindig arra törekszünk, hogy a diákok és kísérőik hazánk egy-egy gyönyörű tájegységén aktívan kikapcsolódva szerezzenek gazdag élményeket, és a túrákon ne csak jól, hanem biztonságban is érezzék magukat. A kirándulásokon túravezetőink segítenek abban, hogy a programok zökkenőmentesen tudjanak lezajlani. A túravezetők nem csak helyismeretükkel járulnak hozzá a túrák sikerességéhez, hanem megteremtik a biztonságos fizikai és műszaki hátteret is. Kerékpárállományunk alkalmas arra, hogy 3. osztálytól mindenki számára megfelelő méretű kerékpárral szolgáljunk. Egyszerre akár kétszáz gyermeket is útnak tudunk indítani.

 

Klasszikus tókör

sárkányhajózással, kemencés megvendégeléssel

A Velencei-tó megkerülése során érintünk egy tóparti kilátót, pihenünk a pákozdi Katonai Emlékparkban, és a Velence korzón. A túra közben sárkányhajóba szállunk, és egy óra alatt profi sárkányhajósokká válunk. Végül pedig a kalóriákat egy kemencés megvendégelésnél pótoljuk.

A program ára: 3200 Ft/fő + 6000 Ft túravezetés

 

 

Túra junioroknak

sárkányhajózással, kemencés megvendégeléssel, rönkvár látogatással

A kerékpáros túra a Velencei-tó déli partjának kerékpárútjain halad, aminek az első állomásán rögtön vízre szállunk . Itt némi szárazföldi kiképzés után sárkányhajóba szállunk, és egy óra evezés után profi csapatként kötünk ki. Az új kerékpárúton áttekerünk Dinnyésre, ahol a program a Dinnyési-fertő megtekintése. Újból kerékpárra pattanunk, majd Agárdon Teki bácsinál kemencés megvendégeléssel pótoljuk az energiákat. Innen már rövid kerékpározással megérkezünk Gárdonyi Géza szülőházához, és a Rönkvárhoz (kazamaták, gyilokjárók stb.). Végül egy kétfordulós számháború után visszakerékpározunk a kiindulás helyszínére. A túra 3. osztálytól ajánlott, ami különleges edzettséget nem igényel és végig kerékpárúton úton halad.

A program ára: 3800 Ft/fő + 6000 Ft túravezetés

Tókör és ingókő túra

gyalogtúrával, kemencés megvendégeléssel

 

A Velencei-tó megkerülése során érintünk egy tóparti kilátót, pihenünk a pákozdi Katonai Emlékparkban, és a Velence korzón. A túra közben Pákozdon lepattanunk a nyeregből és másfél órás gyalogtúrát teszünk a Velencei-hegység híres ingóköveihez. Végül pedig a kalóriákat egy kemencés megvendégelésnél pótoljuk.

 A program ára: 2400 Ft/fő + 6000 Ft túravezetés

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: +3620/975-5036 vagy www.tekerbringa.hu